zondag 21 april 2013

Laatste dag voor we vertrekken!

Minder dan 12 uur en dan zitten we al in het vliegtuig, de laatste voorbereidingen zijn getroffen, en het is alleen nog de laatste uurtjes overleven ookal worden die langer en langer. Deze week hebben we nog hard gewerkt aan het programma, een paar verbeteringen aan de robot lift, en de puntjes op de i zetten aan de robot als geheel. De afgelopen paar dagen zijn ook onze extra outfits binnen gekomen, de wattsup bandanas, roze tuinbroeken en de roze polos met een typo er op.



Het enige waar we nog aan kunnen denken is "Amerika! Amerika!". Als we door de gangen lopen begroeten we elkaar met "Amerika WOO!", en ook met de leraren wordt er flink over gesproken.

Ook zijn onze give-aways voor het world festival, het wordt van de teams namelijk verwacht dat ze wat goodies uitdelen. Dus in de praktijk krijg je heel veel nieuwe buttons, maar als Watts Up! wilden we natuurlijk wat meer opvallen dan de rest dus hebben we plak tattoos gekocht met ons logo er op.



Morgen om 8:15 verzamelen we op school, om nog de laatste dingen in te laden en overige spullen nog over tassen te verdelen. Daarna rijden we met ze alle naar Schiphol om vervolgens TE VLIEGEN NAAR AMERIKA! We vliegen eerst naar Minneapolis, om daar over te stappen richting St. Louis.

De volgende update van onze blog wordt (hopelijk) vanuit St. Louis, en voor de maerlanders: veel plezier op school!

Voor de mensen die graag onze wedstijden live willen volgen kijk op http://science.ksc.nasa.gov/robotics/ . Later zal op ons blog ons wedstrijd schema worden gepost, en op welke velden we spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten