maandag 22 april 2013

Tussenstop in Mineapolis

Daar zitten we dan met de hele groep op de luchthaven van Mineapolis St. Paul. Jammer genoeg lijkt het een slechte traditie te worden om reizend van of naar het World Festival vluchten te missen, want de doorvlucht naar St. Louis is al vertrokken. Door tegenwind duurde onze vlucht vanuit Amsterdam ruim een uur langer en tsja, als je dan maar 5 kwartier overstaptijd hebt, land je ongeveer als je eigenlijk al weer moet vertrekken.
Gelukkig is de robotkist nog (bijna) helemaal heel en kan de hele groep waarschijnlijk vandaag nog wel doorvliegen naar St. Louis, het wordt alleen een beetje later.
De reis was gelukkig wel gezellig, en er werd veel gelachen, gezongen, en gek gedaan.
Floor heeft trouwens een nieuwe koptelefoon, de man achter hem kon het uitzicht niet meer zien:

Overigens heeft Renée een nieuw teamlid gevonden, de kleine baas achter haar:


De groep is een beetje moe maar we houden nog stug even vol! Over een uurtje boarden naar Atlanta, en daarna door naar Saint-Louis.





De groep is inmiddels vertrokken richting Atlanta en moet daar dan nog wat uurtjes wachten op hun doorvlucht naar St. Louis. Floor en Jerry pasten niet meer op de vlucht en vliegen direct op St. Louis.


Het team was nog niet vertrokken of de regen begon in Mineapolis te veranderen in sneeuw! Hopelijk gaan de vlucht van Floor en Jerry dus wel nog!


Laatste update: WE ZIJN ER!
Jerry en Floor gaan zo de rest even ophalen van het vliegveld. Het zwembad zit er vanavond niet meer in, maar we gaan wel allemaal heeerlijk slapen

2 opmerkingen:

  1. Hi Watts Up!
    Herkenbaar verhaal - vlucht missen op weg naar St. Louis.
    En geweldig om via dit blog op de hoogte te kunnen blijven van jullie ervaringen.
    Heel veel succes en plezier in St. Louis!
    Groeten, Jan Martens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Watts up, wat fijn dat de groep compleet is aangekomen. Wat een lange reis zeg!. Welterusten en morgen genieten!
    Groetjes Katinka

    BeantwoordenVerwijderen