dinsdag 23 april 2013

SHOPPEN :)

Het kan NIET (shop)maller worden!
Vandaag is Watts Up gaan shoppen, shoppen en..... SHOPPEN!
Wat is alles hier toch lekker goedkoop, en wat kan shoppen toch leuk zijn!
We begonnen vanochtend met een heerlijk ontbijt. Denk aan: pancakes, wafels, gebakken eitje, gebakken spek, muffins, fruit en veel meer.
Peer is vervolgens de auto gaan halen, al lijkt het meer op een witte tank. In de auto heeft iedereen het naar z'n zin. Wietse en Quinten zijn de DJ's, al worden nummers nooit helemaal afgespeeld, en Floor maak gedurende de rit nog slechtere grappen dan in Nederland (ja dat kan!)

Eenmaal aangekomen bij Shopping Mall 'Galleria' kon het kopen beginnen. Dit was een droom voor RenĂ©e, die driekwart van de tijd rondliep in Victoria's Secret. Na ongeveer 2 uur rondlopen in de Shopping Mall hebben we wat gedronken en gingen we op weg naar de volgende! En ja hoor, in de 'nieuwe' Shopping Mall zat een Abercrombie & Fitch en een Hollister. Lekker goedkoop, en nog leuke kleren ook!


Overigens hebben Wietse, Cees en Quinten altijd een discussie wat nou beter is: Apple of Android. Quinten en Wietse (Apple fans) hebben Cees (rare Android fan ofzo) wel mooi even gespot in de Apple Store. (Cees uitleg?)

Na het shoppen hebben we lekker pizza gelunched, en zijn vervolgens gaan rijden richting een soort reusachtige Ikea voor spullen voor de PIT-Area. Onderweg kwam held Peer een 'Party Shop' tegen langs de weg. Ideaal dus! Dit was niet gewoon een winkel met feest artikelen, je kan het vergelijken met de Amsterdam Arena, alleen dan vol met feest artikelen. WAT ONWIJS LEUK OM DAAR TE SHOPPEN! Ons hele winkel karretje zat vol met roze ballonnen, slingers, nep-snorren, glow-sticks en noem maar alles op wat roze is. Wat gaat onze PIT gaaf worden! 
Floor was ook helemaal gelukkig in de feest winkel, hij kreeg spontaan weer haar op z'n hoofd! 


Na de feest winkel zijn we nog naar een soort grote Gamma gegaan voor buizen om de PIT een soort dak te geven. (foto's vd PIT volgen later). Nu zit iedereen lekker in de hotel kamer, Arjan is uiteraard in de sportschool. Straks lekker een hapje eten en vanavond het jurygesprek voorbereiden in het hotel. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten